READY? SET. GO!

Wakker het vuur weer aan!

"Je kunt omgeven zijn met aanmaakblokjes, als je zelf een natte krant bent, krijg je het vuur nooit aan!"

“Er zijn veel mensen die goed zijn in wat ze doen, maar niet echt doelen stellen voor zichzelf, zowel privé als zakelijk. Hierdoor ontbreekt het hen vaak aan passie en drive. Als leidinggevende heb ik vaak mijn hoofd gebroken over hoe ik vuur in mijn team kon krijgen. Bestaande technieken waren niet voldoende om écht iets los te maken in mensen. Daarom ontwikkelde ik mijn eigen methode om het vuur in mensen aan te wakkeren!”

Quillermo Pellicaan heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van leiderschap. Hij begon zelf ooit als techneut en ontwikkelde zich vanuit deze positie naar leidinggevende in de IT branche. Hij bekleedde posities als teamlead, projectmanager, operational manager en commercieel manager.

In 2001 maakte Quillermo voor het eerst kennis met het geven van trainingen. In het begin waren dit voornamelijk technische lezingen. Hiermee ontdekte Quillermo zijn passie voor het geven van trainingen en lezingen aan professionals. Waar hij zich in zijn functie op een steeds hoger niveau ontwikkelde, deden ook zijn trainingen dit. Inmiddels is Quillermo uitgegroeid tot een trainer van formaat, die met veel passie en drive de koppeling weet te leggen tussen het behalen van organisatiedoelen en het leveren van extreme sportprestaties.

Tijdens zijn trainingen maakt Quillermo aan de hand van praktijkvoorbeelden de koppeling tussen het behalen van je persoonlijke doelen en extreme sportieve doelen. Hij leert je hoe je jezelf en anderen mentaal voorbereid op het behalen van (extreme) doelen.

Quillermo’s voorliefde voor extreme sporten ontstond toen hij zich inschreef voor zijn eerste Mud Masters wedstrijd. Maanden van tevoren werkte hij naar zijn uiteindelijke einddoel toe, het halen van de finish. Mud Masters was hiermee het begin, vele hardcore survivalprogramma’s volgden, waarin hij merkte dat het behalen van het einddoel alles te maken heeft met zijn mindset.

Zijn nieuwste doel is de Marathon des Sables (MdS), dit is een zevendaagse ultraloop van ruim 250 km die plaatsvindt in de woestijn van Zuid-Marokko. De loop wordt beschouwd als de zwaarste voettocht ter wereld. Overdag wordt een temperatuur van ruim 45 graden bereikt en ’s nachts zakt het kwik tot onder de 5 graden Celsius. De wedstrijd is naast een fysieke uitputtingsslag ook een mentale tour-de-force.

Lezingen en workshops

Quillermo geeft energieke en interactieve lezingen waarin eye-openers op hoog tempo voorbij komen. De voorbeelden die gebruikt worden zijn eenvoudig te vertalen naar je eigen situatie. Je krijgt een enorme boost in zelfvertrouwen, zowel op je werk als ook privé.

Afhankelijk van je wensen zijn de lezingen ook uit te bouwen naar workshops. Klik hier voor info en reserveringen.

Vuur in je team

Met een vlammend team doelen behalen!

Krijg meer gedaan

Weg met je zelfopgelegde beperkingen!

Dagvoorzitter

Maakt interactie en legt contact met het publiek.

De laatste berichten

Wat ik als ondernemer leerde door 200 km in een week hard te lopen

Twee weken geleden heb ik 200 km hardgelopen, met 5 kg bepakking. Gestart op zaterdag tot zondag een week later, 9 dagen, waarvan ik er 7 gelopen heb. Waarom doe je dit, zul je jezelf afvragen? Ik ben in training voor ’s werelds zwaarste voetrace, de Marathon des Sables, die ik over 4 maanden ga […]

Krijg meer gedaan">

Krijg meer gedaan

Weg met je zelfopgelegde beperkingen!Het is nodig om mensen te laten inzien dat het leven meer is dan alleen geboren worden, leren, werken en weer doodgaan. Mensen blijven vasthouden aan de patronen die ze kennen, die aangeleerd zijn door hun ouders, die ook geen andere patronen kennen. De dromen die je als kind hebt, verdwijnen op […]

Vuur in je team">

Vuur in je team

Met een vlammend team doelen behalen!Mensen overtuigen en enthousiast maken, samen met volle focus voor één missie gaan! Wie het vuur in zijn team krijgt, is in staat het maximale uit mensen te halen. Maar hoe doe je dit? Hoe zorg je ervoor dat je team ervoor wil gaan? Hoe krijg je vuur en passie […]

Bekijk alles