Giant Intermediair

Ontwikkelaar, word blij!

Ontwikkelaar, word blij!

Weg met alle schimmige contracten!

Waar word je als ontwikkelaar blij van? Het is zo simpel, maar het is gewoon geen algemeen gemeengoed. De wereld van de IT consultancy is een schimmige wereld die aan elkaar hangt van ondoorzichtigheid en boeteclausules. Je wilt als opdrachtgever toch dat het werk gedaan wordt zonder gezeur? Het komt nog te vaak voor dat intermediairs zowel aan de opdrachtgever als aan de ontwikkelaar onjuiste informatie verstrekken. De opdrachtgever heeft het gevoel dat hij teveel betaalt en de ontwikkelaar heeft het gevoel dat hij te weinig krijgt. Vaak blijft er erg veel aan de strijkstok van de intermediair hangen, soms tot wel 50% van je tarief. Dit voelt voor zowel de ontwikkelaar als voor de opdrachtgever niet lekker, met als resultaat dat je het liefst weer snel een andere klus zoekt, met alle imago schade van dien!

 

Wat doen wij anders?

Wij willen dat we betaald worden voor de waarde die we toevoegen. Een prijs waar iedereen zich in kan vinden. Een prijs waar we eerlijk en transparant in zijn. En stel dat je ergens niet mee eens bent, dan zitten we ook niet aan elkaar vast met moeilijke constructies. 

Verder is onze jarenlange expertise als ontwikkelaar een geweldige manier om de juiste opdrachtgever te kunnen selecteren. Pas als wij warm worden van een opdracht, dan sturen we hem aan je door. Wij zouden ook niet graag op een oninteressante klus willen zitten.  

 

Wil je meer weten hoe we je kunnen helpen?

Meer informatie over Giant Intermediair. Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op.