Giant Intermediair

Opdrachtgever, word blij!

Opdrachtgever, word blij!

Weg met alle schimmige contracten!

Waar word je als opdrachtgever blij van? Het is zo simpel, maar het is gewoon geen algemeen gemeengoed. De wereld van de IT consultancy is een schimmige wereld die aan elkaar hangt van ondoorzichtigheid en boeteclausules. Je wilt als opdrachtgever toch dat het werk gedaan wordt zonder gezeur? Het komt nog te vaak voor dat intermediairs zowel aan de opdrachtgever als aan de ontwikkelaar onjuiste informatie verstrekken. De opdrachtgever heeft het gevoel dat hij teveel betaalt en de ontwikkelaar heeft het gevoel dat hij te weinig krijgt. Vaak blijft er erg veel aan de strijkstok van de intermediair hangen, soms tot wel 50% van het tarief. Dit voelt voor zowel de ontwikkelaar als voor de opdrachtgever niet lekker, met als resultaat dat een ontwikkelaar weer snel om zich heen kijkt voor een andere klus via een andere intermediair. Een dure investering waar je niets aan hebt, omdat die ook nog eens snel weer weg is!

 

Wat doen wij anders?

Wij willen dat we betaald worden voor de waarde die we toevoegen. Een prijs waar iedereen zich in kan vinden. Een prijs waar we eerlijk en transparant in zijn. En stel dat je ergens niet mee eens bent, dan zitten we ook niet aan elkaar vast met moeilijke constructies. 

Verder is onze jarenlange expertise als ontwikkelaar een geweldige manier om de juiste kandidaat te kunnen selecteren. Als je iemand zoekt, en daar voor betaald, wil je toch ook dat de intermediair zijn werk goed doet? Als je betaald voor een goede ontwikkelaar, wil je toch niet ook nog zelf door tientallen CV's zoeken? 

 

Wil je meer weten hoe we je kunnen helpen?

Meer informatie over Giant Intermediair. Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op.